Sapore e amore kookboek
Uniek kookboek!
Bestel nu
Recente Recepten
Auberginebootjes
Auberginebootjes
Keskek
Keskek
Flija, Kosovaars gerecht
Flija, Kosovaars gerecht
Oekraïnse Borsjt
Oekraïnse Borsjt
logo Sapore e amore
  • Home
  • Recepten
  • Meet The Nonna's
  • Kookboek
  • Contact
logo Sapore e amore
Deelnemen?
  • Home
  • Recepten
  • Meet The Nonna's
  • Kookboek
  • Contact

Italiaans stoofvlees

Vimeo Thumbnail
Nonna Paola bereidt stoofvlees op z’n Italiaans met haar kleindochters Imani en Selina.

Ingrediënten

(voor 4 personen)

1 ui

Verse worteltjes en erwten

4 of 5 aardappelen 

600 gram stoofvlees (varkens of runds)

Bereiding

  1. Snijd de ui heel fijn en bak deze in een ketel.
  2. Voeg het stoofvlees toe aan de ketel en laat het mooi bruin aanbakken.
  3. Doe de erwten en wortelen erbij.
  4. Voeg de in kleine stukjes gesneden aardappelen toe.
  5. Giet water over alle ingrediënten.
  6. Breng op smaak met zout, peper en een laurierblad.
  7. Laat het geheel koken tot alles gaar is.
  8. Kook ondertussen de spaghetti en serveer deze in een diep bord. Schep een portie van het rundvleesgerecht over de slierten spaghetti.

Alternatief voor de volgende dag:

  1. Wanneer het stoofvleesgerecht een dag heeft gestaan, kan het geplet worden. Serveer het opnieuw met pasta of eet het met brood.

Bekijk ook deze andere recepten:

Gnocchi al sugo

Gnocchi al sugo

Valentina leert van haar lieve oma hoe ze Gnocchi moet maken.
Keskek

Keskek

Keskek is een Turks gerecht gemaakt met gebroken tarwe en kip maar Nursel maakt het met stoofvlees.
Oekraïnse koteletten

Oekraïnse koteletten

In Oekraïne noemt men hamburgers blijkbaar koteletten. Ze zijn dan ook heel gezond want zitten boordevol groenten.
Volg ons op Instagram
  • Home
  • Recepten
  • Meet The Nonna's
  • Kookboek
  • Contact
© Alle rechten voorbehouden 2025 - Privacyverklaring