Deelnemen?
Home
Recepten
Meet The Nonna's
Kookboek
Contact
Oekraïnse koteletten
In Oekraïne noemt men hamburgers blijkbaar koteletten. Ze zijn dan ook heel gezond want zitten boordevol groenten.
Ingrediënten
800 gram kalfsgehakt
2 courgetten
2 zoete pepers
3 ajuinen
koriander
2 eitjes
zout, peper en andere kruiden.
Bereiding
Rasp de courgetten op een medium pgrootte en pits het vocht er goed uit.
Snij de uien fijn en bak ze 5 minuutjes gaar
Voeg 2 eieren toe aan het gehakt gevolgd door de fijngesneden pepers en kruiden.
Meng alles goed onder elkaar.
Vorm langwerpige hamburgers en plaats ze op een bakvel.
Bak alles in een voorverwarmde over gedurende 40 - 50 minuten op 180 graden.
Bekijk ook deze andere recepten:
Keskek
Keskek is een Turks gerecht gemaakt met gebroken tarwe en kip maar Nursel maakt het met stoofvlees.
Bacalhau a Gomes de Sá
José maakt kabeljauw klaar. Portugezen kunnen dit op 365 manieren bereiden. Dit is er 1 van.
Filhós da Beira
Fatima maakt Filhós da Beira, een Portugees gebak.