Sapore e amore kookboek
Uniek kookboek!
Bestel nu
Recente Recepten
Auberginebootjes
Auberginebootjes
Keskek
Keskek
Flija, Kosovaars gerecht
Flija, Kosovaars gerecht
Oekraïnse Borsjt
Oekraïnse Borsjt
logo Sapore e amore
  • Home
  • Recepten
  • Meet The Nonna's
  • Kookboek
  • Contact
logo Sapore e amore
Deelnemen?
  • Home
  • Recepten
  • Meet The Nonna's
  • Kookboek
  • Contact

Oekraïnse koteletten

Vimeo Thumbnail
In Oekraïne noemt men hamburgers blijkbaar koteletten. Ze zijn dan ook heel gezond want zitten boordevol groenten.

Ingrediënten

  1. 800 gram kalfsgehakt
  2. 2 courgetten
  3. ⁠2 zoete pepers
  4. ⁠3 ajuinen
  5. ⁠koriander
  6. ⁠2 eitjes
  7. zout, peper en andere kruiden.

Bereiding

  1. Rasp de courgetten op een medium pgrootte en pits het vocht er goed uit.
  2. Snij de uien fijn en bak ze 5 minuutjes gaar
  3. Voeg 2 eieren toe aan het gehakt gevolgd door de fijngesneden pepers en kruiden.
  4. Meng alles goed onder elkaar.
  5. Vorm langwerpige hamburgers en plaats ze op een bakvel.
  6. Bak alles in een voorverwarmde over gedurende 40 - 50 minuten op 180 graden.

Bekijk ook deze andere recepten:

Keskek

Keskek

Keskek is een Turks gerecht gemaakt met gebroken tarwe en kip maar Nursel maakt het met stoofvlees.
Bacalhau a Gomes de Sá

Bacalhau a Gomes de Sá

José maakt kabeljauw klaar. Portugezen kunnen dit op 365 manieren bereiden. Dit is er 1 van.
Filhós da Beira

Filhós da Beira

Fatima maakt Filhós da Beira, een Portugees gebak.
Volg ons op Instagram
  • Home
  • Recepten
  • Meet The Nonna's
  • Kookboek
  • Contact
© Alle rechten voorbehouden 2025 - Privacyverklaring